Natuurgeneeskundige kinesiologie

Het zoeken naar de oorzaak van gezondheidsproblemen is het begin van de weg terug naar gezondheid.

Bij kinesiologie gebeurt dit door te werken met spiertesten.

Iedere cel in het menselijk lichaam heeft bewustzijn en intelligentie. Door de samenwerking van de cellen en het bewustzijn, is het lichaam in staat de nodige informatie te verschaffen. D.m.v. lichte druk te geven op de bijv. de onderarm geeft je lichaam antwoord met ja (sterk) / nee (zwak).

Ik gebruik als basis het testsysteem en protocol van Totaal Balans.Dit systeem is ontwikkeld  door Nora Wulf - Verwer.

Door het gebruik van dit systeem zijn allerlei verstoringen op te sporen en het geeft de mogelijkheid een effectieve therapie uit te testen.

Je zoekt via het testprotocol naar de oorzaken van de klachten waar een pati├źnt last van heeft. Verstoringen die je met kinesiologie kunt vinden zijn o.a.:

- intoleranties en allergie├źn
- tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren etc.
- aandoeningen aan organen, bloed, zenuwstelsel etc.
- specifieke ziektekiemen
- verstoringen in hormoonbalans
- oorzaken van psychische problemen

Na het vinden van de verstoringen ga je via het correctieprotocol zoeken naar de meest effectieve therapie, vaak is dit een mix van diverse natuurlijke middelen o.a. vitaminen, kruiden, homeopathie, stenen, biochemische zouten, bachbloesems, energetische middelen etc.

Ziektebeelden die vaak gunstig reageren door behandelingen uitgetest met kinesiologie zijn o.a. Chronische vermoeidheid, migraine, buikklachten als spastische darm, ziekte van Crohn, reuma, psoriasis, eczeem, allergische ziekten  als astma, hooikoorts, netelroos, chronische sinusitis, slijmbeursontsteking, leerproblemen, ADHD, stress gerelateerde klachten, etc.
foto1

TOTAAL BALANS LAARBEEK - praktijk voor natuurgeneeskunde